Even voorstellen..
27 June 2014 - Labels:

Ik zal me even voorstellen:

Mijn naam is Marleen van den Berge, ik ben 36 en ik woon sinds 8 jaar in Leiden. Ook hier heb ik mijn interieurwinkel Huis Huis,  in september 2014 besta ik alweer 10 jaar!

Ik ben al 14 jaar heel happy met Lucas, we hebben elkaar tijdens onze studententijd leren kennen en ik vind hem nog steeds de leukste man die er is! Samen hebben wij 3 jongens. Seb is 6 jaar en Ties en Nout zijn 3 jaar. Een mannengezin dus, waar ik de vrouwelijke touch breng!

Lucas is architect, wat voor ons beide een ontzettend leuke combi is. Al vanaf het begin hebben we projecten waar we samen aan werken, hij maakt het ontwerp voor de verbouwing of het nieuw te bouwen huis en ik richt het in. Dat samenwerken vanaf het eerste stadium in een project is voor alle partijen en zeker ook voor de opdrachtgever, een ontzettende meerwaarde.

Ook zullen er op mijn site en op mijn blog vanaf nu lopende en gerealiseerde projecten geplaatst worden.

Blog

Heeft u interesse in de producten in dit blog of wilt u meerinformatie?

Neem dan contact met ons op.

Labels