Mijn eerste blog!
27 June 2014 - Labels:

Het is zover! Mijn nieuwe site is klaar en ik ben ontzettend blij ermee! 

Leung, van Welcome to the Moon, die mijn site heeft gemaakt, presenteerde de site met allemaal prachtige foto's van mijn Pinterest pagina. Het zag er daardoor meteen echt prachtig uit. Het idee was ook dat de beelden het belangrijkst zouden zijn. Dus de uitdaging was groot voor mij..

Ik ben eens gaan kijken hoe die indrukwekkende camera van Lucas nou eigenlijk werkt en ik ben aan de slag gegaan. En wat is het leuk om foto's te maken! Ook ben ik bij mijn laatste projecten langs geweest om foto's te maken, bij een aantal komen er nog nieuwe bij, dus als het je aanspreekt is het leuk om in de gaten te houden. Zodra ik weer een nieuw project heb afgerond zal deze ook zsm op mijn site geplaatst worden.

Bij een nieuwe site hoort natuurlijk ook een blog! Ik vind het ontzettend leuk om hiermee te gaan beginnen, om mijn passie en interesse op interieurgebied met jullie te delen!

Blog

Heeft u interesse in de producten in dit blog of wilt u meerinformatie?

Neem dan contact met ons op.

Labels