Over huis huis

Alweer bijna 10 jaar geleden ben ik begonnen met Huis Huis aan de Oude Rijn in Leiden. Een prachtig klein pandje waar ik mijn droom ging waarmaken. En dat is gelukt! Vol trots kan ik zeggen dat ik nog steeds dagelijks bezig ben met wat naar mijn idee het allerleukste wat er is; mensen helpen met het inrichten van hun bestaande of nieuwe huis.

Na een hele leuke periode op de Oude Rijn ben ik met de winkel verhuisd naar de Breestraat. Daar heb ik met veel plezier 8 jaar gewerkt. Op die plek heb ik geleerd hoe de combinatie te maken tussen ondernemer zijn en moeder, want ik ben inmiddels moeder van 3 heerlijke kleine mannen! Deze 3 mannen en het groeiende aantal adviezen zijn de reden dat ik ben verhuisd naar een kleinere ruimte, geheel per toeval weer op de Oude Rijn. 

Het geven van advies, is dan ook waar ik me het meest mee bezig houd. Voor meer info, kan je kijken op de pagina Werkwijze. Daarnaast bezoek ik veel beurzen, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik besteed veel tijd aan de woonbladen en sites als bijvoorbeeld Pinterest en Instagram om constant op de hoogte te zijn van wat er gebeurt. 

Het is zeker de moeite waard om een keer in de winkel te komen kijken, voor onder andere de verven van Painting the Past en Carte Colori, voor prachtige behangen en stoffen, voor een leuk kado voor jezelf of voor een ander en natuurlijk om de sfeer van Huis Huis te proeven! 

Marleen van den Berge