Werkwijze

* Brainstormen

In de winkel van Huis Huis een uur lang al je vragen stellen die je hebt over je interieur. Dit kan op donderdag of vrijdag tussen 11.00 en 17.00. Wel graag op afspraak.

Duur: 1 uur

Kosten: € 75,00

* Kleuradvies

Ik kom bij jullie langs en kijk mee naar de kleuren in jullie huis, van oa de wanden, de vloeren, de meubels en de gordijnen. Wat kan er verandert worden aan deze elementen zodat het huis meer naar jullie zin wordt en met welke middelen.

Ik werk met de kleuren van Painting the Past en Carte Colori en heb daarnaast een prachtige stoffencollectie voor gordijnen en meubels.

Na mijn bezoek werk ik mijn advies uit en stuur het jullie toe. Daarbij krijgen jullie de stalenkaart van Painting the Past en 2 stalenkaartjes van Carte Colori naar keuze.

Duur van het bezoek: 1 a 1.5 uur

Kosten: € 100,00

* Kleur en Interieuradvies

Om te beginnen kom ik bij jullie langs om jullie te ontmoeten. Graag hoor ik dan jullie wensen en bekijken we samen het huis. Als het huis nog in aanbouw is, kunnen we beginnen met het bekijken van de tekeningen.

Naar aanleiding van dit vrijblijvende gesprek maak ik een offerte voor jullie waarin ik beschrijf wat ik voor jullie zou kunnen doen, hoe lang ik daar mee bezig ben en wat de kosten zijn.

Na de goedkeuring van de offerte ga ik aan de slag. Ik maak een tekening op schaal met 1 of meerdere indelingsmogelijkheden, een kleurplan, een verlichtingsplan, een stofferingsplan en een meubeladviesoverzicht incl prijzen. Daarin neem ik natuurlijk mee welke meubels jullie willen behouden.

Als ik hiermee klaar ben, presenteer ik het plan aan jullie en vertel ik hoe ik tot mijn ontwerp ben gekomen.

Het uitgewerkte plan is voor jullie en jullie kunnen hiermee aan de slag. Ik help graag met het realiseren van het plan en kan het merendeel van de producten uit het advies zelf leveren.

Kosten: Dit is geheel afhankelijk van de grootte van het project. Vandaar dat ik een offerte maak nav een vrijblijvend gesprek. Jullie kunnen altijd bellen voor een indicatie.

* Verbouwing

Ik werk nauw samen met mijn partner Lucas van den Oever, architect BNA. Samen met hem realiseer ik verbouwingen en volledige nieuwbouw. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. www.archetype.nl of 0641361776.